Полезно

Защита от насекоми за земеделието
Цветята и зеленчуците, които са основни земеделски култури, винаги са страдали от различни болести и неприятели, борбата с които е постоянна и понякога трудна з..
Решения за пръскане на градината
Градинските гръбни пръскачки имат универсална употреба и могат да се използват от всеки земеделски стопанин. Те служат за обработка на насаждения срещу пълзящи ..
Ефикасни средства за пръскане на лозето
С помощта на акумулаторната пръскачка, бързо и лесно, могат да се обработват различни по размер площи с разнообразни земеделски култури. Пръскачките служат за б..
Защита в дома срещу комари
През летните месеци комарите могат да станат истинска напаст ако не се вземат своевременни мерки и да се ограничи тяхното проникване в местата за спане и хранен..
Външни решения за ограждане на двора
Външните огради за двор имат универсално приложение и са все по-предпочитани заради безспорните им качества. С тях може да се огражда на практика всичко, незави..
Ограждане на парцели в земеделието
Плетената оградна мрежа намира широко приложение в стопанството и може да бъде използвана за различни цели. В зависимост от това, плетената оградна мрежа може д..
Защита за реколтата срещу градушка
Съвременното интензивно земеделие изисква технологии, които ефективно могат да опазват реколтата от всякакви опасности, с което се гарантира нейната успешна реа..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)