Покривало за кола против градушка

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

За максимална защита на вашия автомобил, Ай Джи Нет препоръчва използването на покривало за кола против градушка, което можете да закупите на изгодна цена от нашия онлайн магазин. Skyprotect е висококачествен продукт, произведен от еластична PE пяна, устойчива дори на едри градушки и висока скорост на ударите от леда.

Поставянето на това покривало за автомобил срещу градушка е изключително лесно, благодарение на магнитното покритие, което залепва върху металната повърхност, без да я наранява или уврежда.

Градушката е сравнително често явление за умереноконтиненталния климатичен пояс, в който се намира България. Това бедствие може да нанесе сериозни щети не само на земеделските култури, но и на коли, паркирани на открито. Ако не разполагате с гараж, най-доброто решение е да си закупите покривало за кола срещу градушка, което ще ви спести много главоболия и средства.

Sky-Protect е напълно универсален продукт, подходящ за защита на всички модели автомобили. Покривалото е с компактни размери и можете да го държите в багажника, и при нужда да го поставите буквално за секунди. Осигурява надеждна защита за покрива и капака на колата, независимо къде сте паркирали.

Не оставяйте нищо на късмета или благосклонността на природата, защото всички знаем нейната сила. С покривало за кола против градушка Sky-Protect ще си осигурите спокойствие и при пътувания извън града, където е почти невъзможно да намерите закрито място, за да спрете, докато премине градушката.

Когато често държите автомобила си паркиран в близост до дървета, е възможно да падне плод (например орех, кестен), който да нарани металните повърхности. В такива ситуации, покривалото може да влезе в употреба, също толкова успешно, колкото и при градушки.

Поръчайте от нашия онлайн магазин покривало против градушка за вашата кола – изключително високо немско качество, на достъпна цена!