Оградни мрежи

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)

Качествените оградни мрежи, които имаме удоволствието да ви предложим намират широко приложение във всички сфери на стопанската дейност и на домакинството. Те могат да бъда използвани в разнообразни предназначения като ефикасни ограничители и протектори. Ние можем да предложим различни по вид оградна мрежа, която да реши много въпроси във вашия дом, градина, лятна къща и на други места.

Нашите мрежи за огради са произведени от висококачествени материали – издръжлив полиетилен, който се къса трудно и устоява на голям натиск. Той не се влияе от различните неблагоприятни климатични условия – много ниски и високи температури, силен вятър, дъжд сняг, мъгла и лед.

Не корозира и не ръждясва. Всичко това прави нашите оградни мрежи на топ цени с дълъг период на използване. Те ще ви осигурят спокойствието и комфорта. На практика с тях можете да ограждате всякакви пространства, независимо от големината им и релефа на който се намират.

Всяка мрежа за ограда може да се закрепва на всякакви елементи. Това става бързо и лесно, без да има необходимост от специални знания и умения или от особени инструменти. Само за броени минути, ще можете да оградите Вашия имот и да сте сигурен, че мрежата ще изпълни задължението си. Предлаганата евтина оградна мрежа е лека и ергономична.

Те могат лесно и безпроблемно да се транспортират на различни разстояния. Товарят се и се разтоварват без усилия. Това спомага за техния лесен монтаж. Нашата оградна мрежа е на супер цена и е произведена от безопасни материали, които не могат да наранят Вас, вашите деца, домашния любимец или селскостопанските животни.

При нас можете да намерите различни по плътност оградни мрежи, които имат затъмнение до 100 %. По този начин на практика никой няма да има видимост във вашия имот и ще можете да се наслаждавате на пълно спокойствие в дома си.

Предлагаме мрежа за ограда на цена, която е изключително конкурентна и няма аналог в национален мащаб. Можем да ви направим страхотни отстъпки, ако закупите оградни мрежи на стойност над 200 лв. Всичко това прави офертата ни изключително неустоима.

Като прибавим и факта, че можете да закупите оградна мрежа от градове като София, Пловдив, Варна и Бургас, разбирате, че си струва да станете наши клиенти.

Предлагаме зелена мрежа за ограда, както и в черен цвят, което по естествен начин ги прави подходящи за декорация и естетическо оформяне на кътове в хотели, ресторанти, вили и летни къщи. Те са естествен завършек на всеки стилизиран кът и придават неповторим комфорт и стил.

В зависимост от широчината на отворите, оградни мрежи могат да се използват за разнообразни цели и то не само за ограждане на пространства. Тези, които имат по-широки отвори са подходящи за ограничаването на движението на домашни животни в различни пространства.

Те ограничават достъпа им до градини и насаждения. Вие можете напълно да разчитате на тях защото, когато са поставени сигурно и стабилно те гарантират, че няма да допуснат никого зад заграденото пространство.

Качествената плетена оградна мрежа, която предлагаме, може да послужи за ограждането на детски кътове и площадки, където се забавляват Вашите деца. По този начин вие гарантирате тяхната пълна безопасност и вашето спокойствие. Те са меки и удобни и по никакъв начин няма да наранят детето ви, а само ще го предразположат към весели игри.

Нашите оградни мрежи могат не само да ограничават и ограждат, но и да предпазват. Ситната плетка на някои от тях дават възможност да се използват за предпазване от градушка и силните слънчеви лъчи на най-различни обекти.

Обикновено тези мрежи активно се използват в автокъщите, където служат за предпазване на луксозните автомобили от градушка, силен дъжд и слана. По този начин колите запазват перфектния си външен вид и са напълно предпазени от неблагоприятните атмосферни условия. Така можете да предпазите на практика всичко, което има нужда от това.

Нашите евтини оградни мрежи могат да послужат и за ограждане на спортни обекти като тенис кортове и игрища за колективни спортове. Те надеждно ще спират високо отскочилите топки и по този начин спортуващите няма да губят ценно време за безкрайното гонене на коженото кълбо.

Гъстите и фини модели декоративна мрежа за ограда на супер цени могат да се използват и за предпазване на растения в определени периоди на годината. Тъй като те не пропускат силни слънчеви лъчи, градушка или слана са удачно решение на тези проблеми за градинарите.

Растенията, защитени от този тип мрежа се развиват безпроблемно. Тези мрежи ги защитават и от вредители, летящи и пълзящи насекоми, както и от птици, които изяждат или повреждат стъблата и плодовете на растенията.

Ако ни се доверите, ще притежавате перфектните оградни мрежи с многобройни приложения, с оптимално качество и на прекрасна цена. Те са идеалното решение на много казуси за ограждане на пространства, могат да се използват като добавка към вече съществуваща ограда, като ограничат видимостта и я естетизират.

С мрежите ни можете да защитите вашите насаждения, автомобил или лодка от градушка, слана или силен дъжд, да оградите спортния си терен или да ограничите движението на вашия домашен любимец и по този начин той да няма достъп до прекрасните ви цветя в градината на лятната къща.