Засенчващи мрежи

Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)

Нашите засенчващи мрежи имат много ситна плетка и се използват за засенчване, осигуряване на сянка или невъзможност за видимост на различни обекти, които се нуждаят от това. Тя има много широко приложение и може да се използва за разнообразни цели. Нашите мрежи за сянка закриват всичко, което се намира в даден обект и не позволяват видимост.

Ние предлагаме слънцезащитни мрежи с различна степен на ограничаване на видимостта – от 35 до почти 100 %. Тези мрежи могат да предпазят Вашия дом, двор или имот от любопитни погледи и практически да не позволяват да се вижда нищо.

Качествената мрежа за засенчване обикновено се поставя на предварителна оградена конструкция. Тъй като тази мрежа е лека и удобна за поставяне, това става лесно и не са нужни особени способности или специални инструменти. Нейната визия се слива по естествен начин с околния ландшафт и придава приятен вид на оградата.

Предлаганите цени на мрежа за засенчване са много различни в зависимост от нейното качество. Ние имаме удоволствието да предложим възможно най-конкурентните цени в бранша, на които не можете да устоите. Нашите модели засенчваща мрежа са произведени от качествени материали и ще можете да ги използвате дълго време.

Те са много устойчиви, не гният и не ръждясват. Способни са да издържат на много тежки метеорологични условия като силен дъжд и снеговалеж, мъгла, силно слънце или много високи или ниски температури.

Мрежа за сянка може да се използва за засенчване на различни пространства. Тя е много подходяща под нея да се съхраняват различни обемни обекти като лодки или превозни средства, особено за по-дълго време. Мрежите за засенчване предпазват от избеляване цветовете, не допускат силна слънчева светлина, а освен това имат и много други предимства.

Една слънцезащитна мрежа не допуска силен дъжд или градушка, слана или влага да увреди Вашия автомобил. Затова те са предпочитани от автокъщите, които съхраняват своите коли целогодишно на открито за относително дълго време. По този начин дори най-скъпите автомобили запазват своята привлекателност и перфектен външен вид.

Те са предпазени от неблагоприятните климатични условия от засенчваща мрежа на супер цена, която се поставя относително лесно на по-голяма височина и има нужда от олекотена конструкция, която се изгражда с по-малко средства и усилия.

Засенчваща мрежа 90 процента може да се използва и за предпазване на различни цветя и зеленчуци от слънцето. През лятото, особено когато валежите са оскъдни, растенията са заплашени от недостиг на влага и засушаване. При културните растения това води до понижаване на продукцията. Предлаганата слънцезащитна мрежа на изгодни цени ги предпазва от силното слънце и не позволяват влагата в почвата да се изпарява бързо.

По този начин растенията остават жизнени и с достатъчно влага, дори и през най-горещите летни дни. В особена степен това важи за отглеждане на домати. Ако използвате при отглеждането им мрежа за сянка на ниска цена, те ще увеличат добивите, а вие ще спестите значителни средства от допълнителното напояване.

В зависимост от вашите нужди, можете да използвате мрежа с различен процент на засенчване. При най-ниския процент – 35, през мрежата се вижда, но въпреки това тя предпазва от достъп и ограничава дадено пространство. Оградна засенчваща мрежа може да възпрепятства проникването на животни и хора в даден участък.

При засенчваща мрежа 90 % например, видимостта е почти невъзможна и през нея много трудно прониква светлина. Тя е идеална за ограждане на места, в което не е желателен достъпът и е необходимо да има нулева видимост.

Можем да предложим много конкурентна цена за засенчващи мрежи. Тя отговаря на високото качество на мрежата, а при закупуване на количества на определена стойност, можете да получите много изгодни отстъпки. По този начин ще си спестите допълнителни разходи, а ще получите качествена засенчваща мрежа за ограда, която можете да използвате за много различни цели и тя ще ви служи дълго време.

Маскировъчна мрежа за сянка може да се използва за покриване и маскиране на различни обекти, като добро приложение намира за покриване на летни кухни или кътове за отмора и почивка през лятото. Освен, че ефективно предпазва от слънчевите лъчи, тази мрежа е много ефектна и предизвиква приятни емоции. Тя се поставя много лесно и лесно се премахва.

Мрежите за сянка се леки и удобни и могат да се транспортират на различни разстояния. Те са компактни и тяхното сгъване и разгъване не изисква особено усилие. Това ги прави много практични и предпочитани за покриване и предпазване на различни обекти и съоръжения. Тяхната универсалност е високо ценена и ги прави изключително търсени.

Плътна ли е сянката от засенчваща мрежа?

Засенчващите мрежи предлагани на пазара имат различни степени на засенчване – от съвсем рехави, които правят лека сянка (30-50% плътност), през полузасенчващи (75-85% плътност), до мрежи, създаващи плътна сянка като от твърд покрив (100% плътност). Засенчваща мрежа с каква плътност ще изберете зависи изцяло от Вашите цели и представи за използването ѝ.

Какво определя цената на мрежите за сянка?

Цената на мрежата за сянка се определя от няколко фактора – степен на засенчване (плътност), цвят, материал и производител. Условно, но не задължително, по-скъпи са плътните мрежи, като от типа материал и оплетката зависи каква ще е цената. Предлаганите в нашия онлайн магазин засенчващи мрежи са от подбрани производители с гарантирано качество, така че да могат да изпълняват своето предназначение по най-добрия начин за минимални разходи.