Sky protect, универсален

199.00 лв.
Наличен
Код на продукта: 458

Този продукт се заплаща на бройка.

Категории: Покривало за кола против градушка

отстъпки

5%
отстъпка при поръчка от 240 до 720 лв.
10%
отстъпка при поръчка от 721 до 1500 лв.
15%
отстъпка при поръчка от 1501 до 5000 лв.
20%
отстъпка при поръчка от 5001 лв. и повече

Универсалната версия на SkyProtect е подходяща за почти всички видове автомобили.

Това е многофункционален продукт, който надеждно защитава вашия автомобил от надраскване или друг вид повреждане на най-уязвимите му части. Полиестерната пяна издържа на силни удари на градушка и не допуска деформация на пластмасовите и металните части на колата. Ако използвате този продукт, ще си гарантирате спокойствие за вида на автомобила, независимо от атмосферните условия.

Поставянето на универсалния Sky Protect е много лесно и бързо. Той е компактен и може да стои в багажника, за да го използвате по всяко време. Основата на този продукт е самозалепваща се и се фиксира много плътно. Sky Protect е пригоден за почти всички видове автомобили, независимо от възрастта, марката и модела им.

Спецификация:

  • Иновация в областта на защита на автомобилите от градушка – Made in Germany!
  • Перфектно пригоден за почти всички видове автомобили!
  • Много бърза защита посредством бързо развиване и навиване!
  • Иновативен материал от полиетиленова пяна + магнитно фолио или със самозалепващата основа!
  • Бърза и ефективна защита за най-големите части от вашия автомобил!
  • Независимо дали се касае за фойерверки, кестени, орехи, птичи фекалии или смола: Sky-Protect предпазва от повреди корпуса на колата и боята ефективно и лесно!
  • Предимството на Sky-Protect е в неговата изключително лесна употреба, което осигурява бърза и ефективна защита за вашия автомобил!
  • Периодът от време за вкарването в гараж или на закрито е история за Sky-Protect! В рамките на 20-30 секунди може да защитите най-големите площи на вашия автомобил!
  • Пробвайте нашия нов патентован продукт за градушка – Made in Germany!

Не би могло да бъде по-лесно!

Често задавани въпроси

В: Може ли Sky-Protect да повреди боята ми?

О: Ако боравите правилно, не (за тази цел вижте инструкциите за поставяне). Залепете Sky-Protect към корпуса на колата, като поставяте подложките отгоре без да ги дърпате по тавана или капака. Ако ги дърпате или намествате, може да увредите лака на автомобила, защото върху него вероятно има прах или други частици.

В: Да шофирам ли със Sky-Protect?

О: Не! Sky-Protect е разработен изключително за стоящи автомобили. Макар че Sky-Protect може да издържи на силен въздушен поток, то според ЗДП не се разрешава участие в движението със Sky-Protect.

В: Мога ли да използвам моя Sky-Protect за друг вид защита?

О: Да, това е възможно. И двата продукта са разработени главно за защита от градушка и са много подходящи за защита от повреди, които могат да възникнат по металните части от смола, фойерверки, орехи или кестени.

В: А незащитените части, като калника и вратите?

О: Със своя дизайн Sky-Protect се базира на принципа на “вероятност за повреда” в автомобилите. 90% от повредите възникват в споменатите метални части. Това са тавана и предния капак и ако се налага, капака на багажника. В повечето случаи градушката е достатъчно силна за да повреди точно тези метални области.

Удължението на калника или закръглението на корпуса под ъгъл 45 градуса отстрани е много малко вероятно да бъдат повредени. Това може да стане само при изключително едра градушка, комбинирана с вятър. Тези комбинации, обаче са малко вероятни в сравнение с предимствата, които Sky-Protect осигурява за всички останали повреди.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
Sky, protect, универсален, Покривало, кола, против, градушка