Sky protect за VW Golf VI на супер цена

Sky protect за VW Golf VI

199.00 лв.
Наличен
Код на продукта: 463

Този продукт се заплаща на бройка.

Категории: Покривало за кола против градушка

отстъпки

5%
отстъпка при поръчка от 240 до 720 лв.
10%
отстъпка при поръчка от 721 до 1500 лв.
15%
отстъпка при поръчка от 1501 до 5000 лв.
20%
отстъпка при поръчка от 5001 лв. и повече

Това магнитно фолио с еластична ПЕ пяна успешно защитава вашия автомобил от градушка. То се залепва бързо и надеждно за най-уязвимите части на колата ви и не допуска никаква деформация на металната или пластмасовата повърхност, стъклата или алуминиевите профили. Продуктът е произведен в Германия и е с гарантирано качество.

Той се поставя лесно и сигурно. Когато спазвате инструкциите, няма никаква опасност фолиото да повреди боята или да нанесе някакви други щети по вашия автомобил. То предпазва ефикасно от всякакви удари от твърди тела. Не само от едра градушка, но и от камъчета, кестени и орехи. По този начин може да запазите представителния вид на вашата кола за много дълго време.

Изработен по размер за VW Golf VI

Спецификация:

  • Иновация в областта на защита на автомобилите от градушка – Made in Germany!
  • Перфектно пригоден за почти всички видове автомобили!
  • Много бърза защита посредством бързо развиване и навиване!
  • Иновативен материал от полиетиленова пяна + магнитно фолио или със самозалепващата основа!
  • Бърза и ефективна защита за най-големите части от вашия автомобил!
  • Независимо дали се касае за фойерверки, кестени, орехи, птичи фекалии или смола: Sky-Protect предпазва от повреди корпуса на колата и боята ефективно и лесно!
  • Предимството на Sky-Protect е в неговата изключително лесна употреба, което осигурява бърза и ефективна защита за вашия автомобил!
  • Периодът от време за вкарването в гараж или на закрито е история за Sky-Protect! В рамките на 20-30 секунди може да защитите най-големите площи на вашия автомобил!
  • Пробвайте нашия нов патентован продукт за градушка – Made in Germany!

Не би могло да бъде по-лесно!

Често задавани въпроси

В: Може ли Sky-Protect да повреди боята ми?

О: Ако боравите правилно, не (за тази цел вижте инструкциите за поставяне). Залепете Sky-Protect към корпуса на колата, като поставяте подложките отгоре без да ги дърпате по тавана или капака. Ако ги дърпате или намествате, може да увредите лака на автомобила, защото върху него вероятно има прах или други частици.

В: Да шофирам ли със Sky-Protect?

О: Не! Sky-Protect е разработен изключително за стоящи автомобили. Макар че Sky-Protect може да издържи на силен въздушен поток, то според ЗДП не се разрешава участие в движението със Sky-Protect.

В: Мога ли да използвам моя Sky-Protect за друг вид защита?

О: Да, това е възможно. И двата продукта са разработени главно за защита от градушка и са много подходящи за защита от повреди, които могат да възникнат по металните части от смола, фойерверки, орехи или кестени.

В: А незащитените части, като калника и вратите?

О: Със своя дизайн Sky-Protect се базира на принципа на “вероятност за повреда” в автомобилите. 90% от повредите възникват в споменатите метални части. Това са тавана и предния капак и ако се налага, капака на багажника. В повечето случаи градушката е достатъчно силна за да повреди точно тези метални области.

Удължението на калника или закръглението на корпуса под ъгъл 45 градуса отстрани е много малко вероятно да бъдат повредени. Това може да стане само при изключително едра градушка, комбинирана с вятър. Тези комбинации, обаче са малко вероятни в сравнение с предимствата, които Sky-Protect осигурява за всички останали повреди.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
Sky, protect, Golf, Покривало, кола, против, градушка