Sky protect за Audi A3 Sportback на супер цена

Sky protect за Audi A3 Sportback

199.00 лв.
Наличен
Код на продукта: 464

Този продукт се заплаща на бройка.

Категории: Покривало за кола против градушка

отстъпки

5%
отстъпка при поръчка от 240 до 720 лв.
10%
отстъпка при поръчка от 721 до 1500 лв.
15%
отстъпка при поръчка от 1501 до 5000 лв.
20%
отстъпка при поръчка от 5001 лв. и повече

Съвременните и скъпи автомобили се нуждаят от адекватна защита, за да запазят качествата и ефектността си. Ние Ви предлагаме немски продукт, който предпазва металните повърхности на Вашата кола от градушка, вятър, мъгла, влага, силен дъжд и други неблагоприятни природни явления.

Това е магнитно фолио с еластична ПЕ пяна, което се залепва за много кратко време за най-важните външни елементи на колата ви, като преден и заден капак и таван например, и гарантира тяхното предпазване. То не вреди на боята и няма никакви неприятни странични ефекти. Поставянето му е много бързо. Не изисква специални знания и умения и всеки автомобилист може да си го сложи сам.

Изработен по размер за Audi A3 Sportback

Спецификация:

  • Иновация в областта на защита на автомобилите от градушка – Made in Germany!
  • Перфектно пригоден за почти всички видове автомобили!
  • Много бърза защита посредством бързо развиване и навиване!
  • Иновативен материал от полиетиленова пяна + магнитно фолио или със самозалепващата основа!
  • Бърза и ефективна защита за най-големите части от вашия автомобил!
  • Независимо дали се касае за фойерверки, кестени, орехи, птичи фекалии или смола: Sky-Protect предпазва от повреди корпуса на колата и боята ефективно и лесно!
  • Предимството на Sky-Protect е в неговата изключително лесна употреба, което осигурява бърза и ефективна защита за вашия автомобил!
  • Периодът от време за вкарването в гараж или на закрито е история за Sky-Protect! В рамките на 20-30 секунди може да защитите най-големите площи на вашия автомобил!
  • Пробвайте нашия нов патентован продукт за градушка – Made in Germany!

Не би могло да бъде по-лесно!

Често задавани въпроси

В: Може ли Sky-Protect да повреди боята ми?

О: Ако боравите правилно, не (за тази цел вижте инструкциите за поставяне). Залепете Sky-Protect към корпуса на колата, като поставяте подложките отгоре без да ги дърпате по тавана или капака. Ако ги дърпате или намествате, може да увредите лака на автомобила, защото върху него вероятно има прах или други частици.

В: Да шофирам ли със Sky-Protect?

О: Не! Sky-Protect е разработен изключително за стоящи автомобили. Макар че Sky-Protect може да издържи на силен въздушен поток, то според ЗДП не се разрешава участие в движението със Sky-Protect.

В: Мога ли да използвам моя Sky-Protect за друг вид защита?

О: Да, това е възможно. И двата продукта са разработени главно за защита от градушка и са много подходящи за защита от повреди, които могат да възникнат по металните части от смола, фойерверки, орехи или кестени.

В: А незащитените части, като калника и вратите?

О: Със своя дизайн Sky-Protect се базира на принципа на “вероятност за повреда” в автомобилите. 90% от повредите възникват в споменатите метални части. Това са тавана и предния капак и ако се налага, капака на багажника. В повечето случаи градушката е достатъчно силна за да повреди точно тези метални области.

Удължението на калника или закръглението на корпуса под ъгъл 45 градуса отстрани е много малко вероятно да бъдат повредени. Това може да стане само при изключително едра градушка, комбинирана с вятър. Тези комбинации, обаче са малко вероятни в сравнение с предимствата, които Sky-Protect осигурява за всички останали повреди.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
Sky, protect, Audi, Sportback, Покривало, кола, против, градушка