Ефикасни средства за пръскане на лозето

Ефикасни средства за пръскане на лозето

С помощта на акумулаторната пръскачка, бързо и лесно, могат да се обработват различни по размер площи с разнообразни земеделски култури. Пръскачките служат за борба с плевелите и неприятелите, като с тяхна помощ към растенията се впръскват различни хербициди и пестициди, които ги предпазват от вредители, а когато превенцията не помогне се впръскват и течни медикаменти. Затова пръскачката трябва да е удобна и надежда, защото понякога от нейната работа зависи опазването на цялата реколта.

Акумулаторните пръскачки за лозе се използват много лесно и за това не са необходими никакви усилия. С помощта на акумулатора се изпомпва струята и по този начин оператора е длъжен само да я насочва правилно към повърхностите, които иска да бъдат покрити. Батерията издържа до 6 часа в зависимост от налягането, а това е много удобно защото времето покрива един нормален работен ден на полето. След това батерията отново се зарежда и на другия ден е пак готово за работа.

Акумулаторната пръскачка за лозя и овощни градини е много лека и с нея се работи лесно, произведена е от висококачествени материали, които не корозират и не влизат в химическо взаимодействие с препаратите. Пръскачката може да се използва постоянно, независимо от атмосферните условия. Тя обработва качествено и прецизно насаждения с лозя, овощни градини, зеленчуци, малини, къпини и боровинки, като и цветя.

При работата с акумулаторната пръскачка се образува фин слой от малки капки, които на практика покриват 100% от растението. Това гарантира ефективна борба с неприятеля и пестенето на препарат. Използвайки акумулаторна пръскачка могат да се постигнат много високи резултати в земеделието и производството на зеленчуци и плодове. Реколтата е качествена и богата, а използването на препарат е минимално. По този начин земеделският стопанин спестява средства и допълнителни усложнения при грижата си за културите.

Акумулаторната пръскачка има налягане от 2.5 до 3.5 бара, което осигурява максимална ефективност в работата и. Тя е качествен продукт и е незаменим помощник на земеделския производител, независимо колко е голямо стопанството. Цената на акумулаторната пръскачка е много конкурентна и няма аналог на пазара на тези продукти.

Пръскачката е един от най-добрите помощници на лозаря и овощаря. Без нея дейността им се обезмисля защото всяка година растенията се нападат от много вредители, с които трябва да се води борба. С помощта на акумулаторните пръскачки тя е ефективна и дава отлични резултати. Акумулаторната пръскачка разпръсква равномерно разтвора и не позволява да не остане необработена част от растението. По този начин то е надеждно защитено от неприятели.

С помощта на акумулаторната пръскачка борбата с насекомите и болестите по растенията е ефективна и стопаните получават прекрасна продукция. Това е модерният метод на предпазване на плодовете, зеленчуците и лозята от неприятели, който не изисква много средства и време, а се отплаща многократно за вложените усилия. С акумулаторната пръскачка може да работи всеки защото не се изискват никакви физически усилия. Тя се поддържа много лесно и е практичното решение за всеки земеделски стопанин.

Акумулаторната пръскачка работи само с течни торове и може да подхранва различни растения, независимо дали са едногодишни или многогодишни. Посредством акумулатора тя може да се използва дълго време и то само от един оператор. Пръскачката е практичното решение за всеки земеделец, който е решен да се развива и да се отдаде на модерния и печеливш агробизнес.