Ограждане на парцели в земеделието

Ограждане на парцели в земеделието

Плетената оградна мрежа намира широко приложение в стопанството и може да бъде използвана за различни цели. В зависимост от това, плетената оградна мрежа може да бъде с различни размери на отворите и с разнообразна здравина и еластичност. При използване на този тип оградна мрежа може да се гарантира дискретността в помещението или терена, които са оградени с мрежата. Плетената оградна мрежа не допуска любопитните погледи във вашия имот и може да бъде надеждна преграда срещу диви и домашни животни.

Мрежата е много лека и удобна. Тя е мека и няма опасни или остри ръбове, което изключва всякакво нараняване в сравнение със старите телени мрежи, които бяха тежки и неудобни за транспортиране и монтаж. Плетената оградна мрежа е лека, навива се лесно на руло и по този начин не заема големи пространства, може безпроблемно да се транспортира на различни разстояния, да се товари и разтоварва, като и да се съхранява.

При монтажа не са необходими особени усилия, специални инструменти или познания. Тя може да се закрепи на всякакви повърхности. Може да служи като втора мрежа и да се поставя на вече съществуваща такава. Плетената оградна мрежа има дълъг живот и не се влияе от различните природни катаклизми като слана, силни валежи от дъжд и сняг или мъгла и градушка. Тя успешно се справя с високите и много ниските температури, силния вятър и слънчевото греене без да загубва качествата си. Това и гарантира универсалното използване.

Плетената оградна мрежа може да се монтира върху различни терени, независимо от релефа и климата им. Може да служи като преграда в селски домове, луксозни вили или просто като художествена аранжировка за различни пространства около хотели или градини. Нейните универсални качества и помагат в приложението и независимо дали се използва за преграда на селскостопански животни или за детска площадка например, тя върши с еднаква ефективност поставените и задължения.

Плетената оградна мрежа се продава на метър, като за закупена мрежа над определена стойност могат да се направят много примамливи отстъпки до над 25%. Значителните предимства на плетената оградна мрежа пред ординарните телени мрежи я правят незаменима за личното стопанство. Нейната перфектна визия и позволява да се използва и за много други цели. Мрежата може да има различни разновидности в зависимост от това за какво се използва. Основното тук е големината на отворите и съответно пропускливостта на погледа. Предлагат се мрежи с плътност между 90 и 100%, което прави на практика невъзможно виждането през тях.

Тази ограда може да придаде елегантен и красив външен вид на двора и да го направи по-естествен и приветлив. Плетената оградна мрежа се предлага в два естествени цвята – черен и зелен. Това допълнително я прави много лесно и удачно приложима за всякакви цели и дейности.

С тези мрежи на практика можете да оградите всякакви обекти, те могат да предпазват тази част от двора, където са посевите и градината от домашни животни. Ограничават движението на малки деца, без никаква опасност да ги наранят и по този начин родителите могат да бъдат напълно спокойни. Приложенията на плетените оградни мрежи са многобройни, а добавяйки и голямата им издръжливост на натиск може да се каже, че те са оптималното решение за ограждане.