Мрежи против насекоми

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Предлагаме на вашето внимание качествени и сигурни мрежи против насекоми, които надеждно ще защитят вашия дом от проникването на различни пълзящи и летящи насекоми през горещите летни дни. Те имат разнообразно приложение и могат да се използват и за предпазване на културни растения от различни неприятели по време на развитието и цъфтежа им.

Мрежа против насекоми може да се закрепи на различни конструкции от дърво или метал, с разнообразна форма в зависимост от това за какво точно ще се използва мрежата против насекоми.

Когато зеленчуците, ягодите и цветята са развиват през пролетта и лятото, те стават обект на нападение от страна на различни видове насекоми, които унищожават не само плодовете, но и целите растения. Борбата с тях е много трудно и понякога невъзможна.

Пръсканията с пестициди и хербициди понякога не помага, а и те могат да навредят на растенията и на вкусовите и естетически качества на плодовете им. Ето защо мрежи против насекоми се оказват най-ефективната защита за много видове културни растения.

Те ги защитават 24 часа и са напълно безопасни за посевите. Когато се използва мрежа за насекоми в стопанството значително се намалява торенето на растенията и по този начин те стават екологично чисти.

Ние предлагаме тези висококачествени модели мрежа против насекоми на много добра цена. Ако закупите мрежа на стойност повече от 200 лв. ще получите и неустоими отстъпки. Можете да закупите мрежа за насекоми на метър и по този начин ще получите количество колкото наистина ви е необходимо.

Плетката на всяка мрежа срещу насекоми е много здрава и еластична и през нея не могат да преминат и най-дребните вредители. Тя успешно ще защити вашите насаждения от всякакви гъсеници и ларви, които се хранят с листата на растенията и по този начин ги унищожават.

Мрежата срещу насекоми се поставя много лесно и бързо и не заема много място, когато е навита на руло. Може да се съхранява и транспортира на различни разстояния без проблем. Закрепва се на различни повърхности и издържа на всякакъв вид метеорологични условия.

Тя издържа на много ниски или много високи температури, на дъжд, градушка и слана. Не корозира и не ръждясва. Вие можете да използвате мрежа против насекоми многократно във вашата градина без тя да загуби от качествата си.

Въпреки много фината си и тънка плетка, нашата мрежа за насекоми безпрепятствено допуска до растенията влагата и слънчевата светлина. По този начин тя не им пречи да се развиват нормално. Предлага ме и мрежа против насекоми, която е специално произведена да предпазва лозови насаждения.

Чрез нашия сайт лесно можете да се ориентирате и да направите заявка за необходимото количество мрежа. Заплаща се на квадратен метър, след като въведете точната големина на желаната мрежа. Тя ще предпазва надеждно вашите лозя от пчелите и осите, които в късно лято или ранна есен могат да нанесат значителни поражения на вече узрелите плодове.

Отворите на мрежата гарантират, че тези насекоми няма да проникнат до гроздовите зърна и да ги унищожат. По този начин, вие не само запазвате реколтата си, но тя има идеален търговски вид без никакви поражения и по този начин цената се увеличава.

Доверете ни се и поръчайте онлайн още сега необходимото количество мрежа против насекоми на метър и предпазете ефективно вашата градина или лозе от летящи или пълзящи вредители.