Мрежи против градушка

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Градушката е неблагоприятно природно явление, което може да нанесе значителни щети на земеделската реколта, особено през топлите месеци на годината, когато културите се развиват и предстои прибирането им. Един от най-ефективните начини за защита на растенията от градушка е мрежата за градушка.

Тя се поставя над растенията и не допуска ледените късчета, независимо от големината им и интензивността на валежа, да достигнат до тях. Ние предлагаме няколко вида мрежа против градушка, които могат да решат цялостно проблема ви по отношение на предпазването на вашите посеви от това неблагоприятно климатично явление. Можем да ви предложим оптималните цени за мрежа против градушка, които са балансирани и отразяват високото качество на този продукт.

Поставяне на мрежа против градушка става в зависимост от насажденията, които трябва да се предпазят. При нискостъблените овошки – кайсии, праскови и някои видове сливи, череши и ябълки, лозята и къпините и малините, всяка мрежа за градушка се закрепва на специални конструкции. Това им придава здравина и сигурност. При зеленчуците и цветята, мрежа против градушки може да се постави на по-ниско разстояние и това не представлява особена трудност, стига защитаваните площи да не са много обширни.

Мрежите за градушка, които предлагаме са изключително здрави и еластични, произведени са от специален полиетилен, който издържа на големи натоварвания и се къса много трудно. В зависимост от селскостопанските култури, които трябва да бъдат защитени от мрежата против градушка, можете да избирате между мрежи с различен размер на отворите.

Чрез нашия сайт, лесно ще можете да се ориентирате в конкретните размери на една мрежа срещу градушка и да направите своята поръчка, като попълните точните размери на мрежата, от които имате нужда. Това е най-лесният и безпроблемен начин на пазаруване. Вие пестите много време, а в замяна получавате висококачествена мрежа против градушка на цена без конкуренция.

Надеждните мрежи против градушки спестяват много средства на фермерите, ако бъдат предварително монтирани върху определените площи. Така валежите няма да ви изненадат и ще се радвате на богата реколта с оптимално качество.

Това в пълна степен се отнася за насажденията с домати или други зеленчуци, които са много уязвими от градушките и често продукцията бива унищожавана напълно. Загубата е не само в плодовете, но и в целите растения. Качествената мрежа против градушка за домати може да ви спести всичко това. Ако защитите градините си по този начин, ще можете да очаквате оптимални резултати на една наистина приемлива цена.

През последните десетилетия не само европейските, но и родните фермери разбират на практика всички позитиви за тяхното стопанство от използването на мрежа за градушки. Освен, че те предпазват от ледените късове, когато се използват тези мрежи, значително намаляват появата на плевели.

Това от своя страна съкращава пръсканията на растенията с хербициди и пестициди. Освен, че по този начин спестявате време и средства, вашите плодове и зеленчуци остават екологично чисти и с повишени вкусови качества. По този начин те са много търсени на националния и световния пазар, а цената им е значително по-висока.

Мрежите против градушки са универсален помощник на агро бизнесмена и имат незаменими качества. Те издържа дълго време и не се нуждаят от специална поддръжка. Изработени са от висококачествени материали, които издържат на всички неблагоприятни климатични условия. Те не гният, издръжливи и еластични са, не корозират и не хващат ръжда.

Могат да издържат дълго време на силен вятър, слънчева светлина, дъжд, мъгла, ниски и много високи температури. Мрежи против градушка, които предлагаме в София не влизат в химични реакции с почвата или с растенията. Това ги прави екологично чисти и безвредни.

Мрежа против градушка е нов и иновативен метод за предпазване на селскостопански култури, който бързо изплаща вложените в него средства и не се нуждае от поддръжка. В замяна на това, получавате богата и качествена продукция от плодове и зеленчуци, която се отличава с висока конкурентноспособност и е търсена от търговци и консуматори.

Различна ли е мрежата против градушка за автомобили и за растения?

Мрежите против градушка имат основна цел – да спрат падащите ледени късове или поне да намалят тяхната скорост, така че да не се повреди продуктът под защитната мрежа. Дали ще използват мрежата срещу градушка да предпазите автомобила си или да защитите овошки или зеленчуци няма значение, важното е да изберете качествена мрежа от доказан производител.

Има ли значение колко високо се поставят противоградните мрежи?

Мрежата срещу градушка е изключително здрава и устойчива на атмосферни условия, така че при правилен монтаж спокойно би могла да изкара дълго време. Включително безпроблемно би било транспортирането на мрежата за използване на друго място, тъй като тя е лека и гъвкава.