Мрежи за краставици

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Качествената мрежа за краставици има поддържащ ефект и помага на зеленчука да се развива, увивайки се на височина и широчина около самото мрежа. Мрежи за краставици имат широко приложение в отглеждането на това растение и без тяхната помощ получаването на качествена и богата реколта не почти невъзможно. Краставицата е увивно растения, което се нуждае от пространство за да плододава и да се развива.

Една мрежа за краставици и осигурява именно това. Тези мрежи за изработени от висококачествен полиетилен, който е много здрав, къса се трудно и може да понесе високо натоварване. Той не се влияе от неблагоприятните климатични фактори и може да издържа на много високи и на много ниски температури, силно слънчево греене, вятър, мъгла, сняг, слана, дъжд и лед.

Можем да ви предложим мрежа за краставици на цена, която е много конкурентна и няма аналог на пазара. Чрез поддържащи мрежи, ще можете да съберете богата реколта. От тази мрежа краставиците се късат лесно и не е нужно голямо физическо усилие при прибирането им.

Тя се монтира без никакви затруднения защото е лека и лесно преносима. Не изисква никакви специални поддържащи конструкции или инструменти за монтаж. Може да се използва в различни условия – на големи открити пространства или в малки оранжерии. Резултатът от прилагането на тази поддържаща мрежа винаги е еднакъв – прекрасна реколта с високо качество.

Мрежата за краставици може да бъде използвана както в малки домашни градини, така и за промишлено отглеждане на този зеленчук на големи пространства на открито или на закрито. Тези поддържащи мрежи са универсални и затова имат многостранно приложение във Вашата градина.

Нейната здравина я прави предпочитана от стопаните пред ръчно изработените подобия на поддържащи мрежи. Ако закупите количество от този качествен продукт на стойност над 200 лв., Вие ще получите изключително примамлива отстъпка. По този начин ще се снабдите с мрежа за краставици с възможно най-високо качество на много приемлива цена.

Задължителна ли е мрежата за краставици?

Идеята за използване на мрежа за краставици е да се подсигури опора на растението, така че при нарастване и натежаване на плода да не се предизвика счупването му. Ако искате да отгледате здрави и едри краставици, поддържащата мрежа за краставици ще ви бъде от голяма полза.

Всеки сезон ли трябва да сменям мрежите за краставици?

Мрежите за поддържане на краставици са изработени от издръжлив материал, устойчив на атмосферните влияния и слънчевите лъчи, така че при внимателна и правилна употреба бихте могли да ги използвате поне няколко сезона. Важно е при закрепянето да използвате подходящите елементи за закрепване на мрежата, които не биха я скъсали или протрили. Освен това, поддържащата мрежа може да се използва и за други увивни растения, като боб, грах и др.