Мрежи за балиране

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Използването на специално оборудване в селското стопанство, което включва балопреса, значително ускорява и оптимизира работата. В процеса ръчният труд е сведен до минимум, качеството на работа е значително подобрено и разходите са намалени. Невъзможно е да си представим бързо прибиране на сено без използването на преса и мрежи за балиране.

Основната задача на фермера е да поддържа фуража в добро състояние за необходимия период. Можете да закупите канап за бали сено, за да оформите сеното, но специалната мрежа за балиране улеснява много процеса. Тя трябва да отговаря на определени критерии.

Специализираната мрежа за бали трябва да е умерено еластична и много издръжлива. Тъй като в повечето случаи балите се оформят на руло с гладки краища, мрежата трябва да поддържа формата перфектно.

Това ще позволи не само компактно поставяне на заготовките върху определената за тях площ, но и запазване на фуража в използваема форма. Поради факта, че механичният подбирач уплътнява сеното много плътно, достъпът на въздух до реколтата е ограничен. Само по този начин суровината няма да се влоши и ще бъде възможно да се използва за храна. Целта на мрежата е да поддържа тази плътност, затова трябва да е много здрава.

Ако планирате в бъдеще да опаковате бали сено, обърнете внимание на факта, че специалните мрежи за бали помагат да се запази повърхността на балата гладка, без остри стъбла, стърчащи в различни посоки и т.н.

За да не харчите много време за работата на пресата и да спестите от самата мрежа, е необходимо да изберете плътен и еластичен материал, който ще осигури оптималния брой обороти на балата. Колкото по-лошо е качеството на мрежата, толкова повече завои ще са необходими, а това води до ненужна загуба на време и пари. По-добре е да вземете по-скъпа, но висококачествена мрежа и да спестите пари, отколкото да купите евтина, която ще ви коства многократно повече.

Една мрежа за балиране с добро качество ще бъде изгодна, тъй като ще се изплати чрез намалени разходи за труд и запазване на фуража.

Мрежа за балиране - цена и предимства

  • Пълно и плътно покритие на бала сено
  • Възможността за използване на мрежата с различни видове балопреси
  • Висококачествено опаковане на суровини във всяко състояние
  • Гаранция, че стоката отговаря на всички декларирани характеристики - метраж на мрежата, плътност и други параметри
  • Висока надеждност, достатъчна степен на еластичност на продукта
  • Устойчивост на мрежата на атмосферни влияния - висока влажност, слънчева светлина и др.

За монтаж на балопреси се произвежда обикновено мрежа с ширина 123, 125 и 130 см. Платната се доставят под формата на компактна ролка с намотка. 

Мрежата за балиране се реже лесно с ножица или нож. Захваща се плътно върху балите, което осигурява възможност за тяхното лесно търкаляне. Използването на мрежести опаковки при балиране спестява време за работници, гориво, тракторни часове и други.

Нашата качествена мрежа за балиране е на достъпна цена и има висока устойчивост на ултравиолетова радиация и температурни въздействия. Тя не провисва при нагряване на слънце. Поддържа целостта на балата при всякакви условия. Лентовият материал се отстранява напълно по време на разопаковането, което изключва навлизането на неговите части в храната за животните.