• 088 77 40 127 / 0899 444 111 / 02 441 22 16

  • office@мрежи.com

Количка

За нас

Магазинът ни вече е на нов адрес: жк.Горубляне-Експериментален, бл.38, партер

Заповядайте при нас!

АЙ ДЖИ НЕТ
АЙ ДЖИ НЕТ
АЙ ДЖИ НЕТ
АЙ ДЖИ НЕТ
АЙ ДЖИ НЕТ
АЙ ДЖИ НЕТ

Имаме вече богат опит в предлагането на пълната гама от мрежи, които могат да се използват за най-разнообразна дейност.

Чрез нашите чуждестранни контрагенти и партньори ние можем да Ви осигурим най-подходящата за Вас мрежа, независимо дали ще бъде използвана в строителството, земеделието, животновъдството, спорта, развлечението или художественото оформление на различни площи.

Нашите компетентни служители могат бързо и дискретно да Ви посъветват за най-подходящия за Вас продукт, да Ви помогнат при избора, доставката и монтажа на Вашата мрежа.

Изключителен професионализъм

мрежи за насНие гарантираме професионализъм и коректни търговски взаимоотношения. Целта ни е доволният клиент, който изпитва удоволствие от контакта с нас и удовлетворение от продукта, който той избира. Предлагаме много гъвкави схеми за плащане, големи отстъпки за количества и гаранционна и следгаранционна поддръжка на цялата ни гама от предложения.

Нашите клиенти винаги се връщат отново, когато имат нужда от мрежа. Това е най-сигурното доказателство за нашите възможности и високото качество на продукта, който предлагаме.

Опит

Стремим се към максималното задоволяване на всяко изискване на нашите клиенти.

Доказателство за това са вече 10 години лидерство на пазара за мрежи в България и постоянното ни желание за самоусъвършенстване и подобряване на позицията ни на пазара.

Чрез нас Вие можете за станете част от всички тези, които познават качеството на нашите мрежи и успешно ги използват в своя бизнес, по време на почивката си или когато практикуват любимия си спорт.

За нас
4 (80%) 3 гласа

За потребители

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

Още качествени мрежи

Мрежи на ниски цени - АЙ ДЖИ НЕТ