Пръскачки

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Качествената градинска пръскачка е необходима на всяко стопанство, което желае да произвежда реколта с ниска стойност, да я продава на висока цена и отговаряща на екологичните норми. Пръскачката работи с течни препарати – хербициди и пестициди, които са предназначени за защита на културните растения от различен вид вредители.

Ние предлагаме качествени градински пръскачки, произведени от един от световните лидери в бранша. Те могат да обработват различни по големина площи с най-разнообразни култури. Няма никакво значение дали нашите гръбни пръскачки ще обработвате лозя, малини, къпини, зеленчукови градини или овощни насаждения. Тя във всеки момент ще е на Ваше разположение и ще може да работи безотказно във всякакви условия.

Нашите гръбни пръскачки могат да работят успешно при всякаква външна температура. Те са произведени от много качествени пластмасови сплави, които са твърди, устойчиви на външни влияния и удари и не влизат в химически контакт с хербицидите и пестицидите и по този начин ще използвате материала в най-пълна степен.

Оптималното налягане от 2.5 до 3.5 бара способства вашата гръбна пръскачка да осигурява много фина струя на пестицида във вид на нежна мъгла, което гарантира 100% покритие на пръсканите обекти. По този начин ще сте сигурни, че не е останало растение, което да не е обработено. Това гарантира високия добив и отличното качество на продукцията.

Гръбните пръскачки, които предлагаме са удобни за използване както на открити пространства, така и в парници и оранжерии. Те разпръскат оптимално разтвора, което спестява разхода, а от там и допълнително влагане на средства. Нашите пръскачки за овощни градини са удобни леки и ергономични.

Вие можете да работите с тях в продължение на часове без да изпитате умора. Те прилягат плътно на тялото и натоварват равномерно всички мускулни групи, което ги прави подходящи за използване от хора във всякаква възраст и с различно здравословно състояние.

При нас можете да намерите и пръскачки на колела, които са лесни за употреба и не се налага да ги носите на гръб и улеснява боравенето с тях.

Искаме с особено задоволство да представим на вашето внимание акумулаторните ни гръбни пръскачки за лозе, произведени от реномиран италиански производител. Те са работят с акумулаторна батерия, която е изключително здрава и издръжлива. Предлага се с една година гаранция.

Те са с достатъчна вместимост на резервоара за препарат, което ги прави много удобни и практични за използване защото не се налага често да ги допълвате с течен разтвор. По този начин пестите време и можете много по-бързо да обработите площите. Теглото на нашите акумулаторни пръскачки за лозя е от 3 до 6 кг. и ги прави лесни и практични за използване. Дебитът им е до 40 литра на час. По този начин бързо ще можете да обработвате по-големи площи.

Батерията на този тип пръскачка за лозя издържа около 7 часа, а това е напълно достатъчно за дневната работа. След това тя се зарежда със специално зарядно устройство и на другия ден отново е готова за работа.

Модерното земеделие изисква третирането на посевите с хербициди и пестициди в борбата срещу вредителите. Тази дейност освен, че увеличава добивите, гарантира и за здрави растения, които се развиват нормално и хармонично. По този начин техните плодове стават вкусни и добре изглеждащи на външен вид. За тази цел ще ви помогне единствено качествената пръскачка, която ще намерите при нас.

Гръбните пръскачки намират основно приложение в лозарството, защото лозето има нужда от регулярни пръскания. Гръбните пръскачки за лозе са много разпространени. С наша помощ, ще си гарантирате качествено грозде и изделия от него.

Освен в производството на грозде, лозарска пръскачка се използва в обработката на зеленчуковите насаждения и в овощарството. Този вид земеделие изискват постоянна борба с неприятелите, която постига най-добри резултати след пръскане, което унищожава до голяма степен причинителите на болести по растенията.

От пръскачка за овошки може да се нуждаят още хора, които отглеждат цветя, малини, къпини и боровинки. Всички тези култури е необходимо да бъдат третирани с течни торови против неприятели, а това става най-бързо и лесно с различните видове пръскачки, които предлагаме.

Чрез нашия онлайн магазин бързо и лесно ще направите своя избор. На сайтът ни всички пръскачки са добре визуализирани и описани. Можете да ги закупите онлайн и ще получите ценна придобивка за вашето стопанство, която ще повиши качеството на продукцията, нейното количество, а от там и доходите ви.

Ние предлагаме различните видове пръскачки за лозя, овощни дръвчета и зеленчукови насаждения на изключително конкурентни цени, които няма да намерите на друго място в страната. Получавате пръскачка на ниска цена с високо качество и прекрасни параметри. По този начин наистина лесно ще промените стила си на работа в земеделието и ще отглеждате още по-качествена продукция.

Доверете се на нашия опит в търговията и поддръжката на пръскачки на ниски цени за земеделието и ще се уверите, че сте направили най-добрия избор. С наша помощ ще преоткриете гръбната пръскачка и удоволствието от нейното използване. Поддръжката и е изключително лесна, тя не се нуждае от особени грижи преди, по време и след работа и винаги ще е готова да ви служи отново.