Акумулаторна пръскачка Serena 10, 3.5 бара на супер цена

Акумулаторна пръскачка Serena 10, 3.5 бара

315.79 лв.
Наличен
Код на продукта: 1105

Този продукт се заплаща на бройка.

  • Обем на резервоара: 10 литра
  • Налягане: 3.5 бара
  • Дебит 40л/час
  • Тегло: 3.6 кг.
  • Гаранция: 12месеца
  • Производител: Italdifra – ITALY
Категории: Пръскачки

отстъпки

5%
отстъпка при поръчка от 240 до 720 лв.
10%
отстъпка при поръчка от 721 до 1500 лв.
15%
отстъпка при поръчка от 1501 до 5000 лв.
20%
отстъпка при поръчка от 5001 лв. и повече

Тази гръбна пръскачка превръща разтвора в микроскопична мъгла, която напълно покрива растенията и гарантира 100 % успеваемост при пръскането. Предназначена е за основно за течни разтвори. Освен че е лека, тя е и лесна за употреба и позволява да се използва дълго време с едно зареждане на резервоара.

Работи с акумулаторна батерия, която е много издръжлива и здрава и се предлага с една година гаранция. Пластмасата, от която е изработена тази пръскачка, не корозира и е устойчива на силни удари, което гарантира здравината и дългото ѝ използване. Безопасна е за употреба и се поддържа и измива много лесно, без да застрашава здравето и сигурността на работещия с нея.

Модерното земеделие е немислимо днес без качествена обработка на посевите против вредители. Ние предлагаме висококачествени електрически гръбни пръскачки, които ще улеснят работата ви в градината и ще гарантират високото качество на произведената от вас селскостопанска продукция.

Основното предимство на всяка електрическа пръскачка с акумулатор е лесната употреба и боравенето с нея. Когато я използвате, от вас не се изискват никакви особени физически усилия. Тя работи почти сама, а вие трябва единствено да насочвате струята. По този начин ще можете да се концентрирате и да съсредоточите усилията към най-уязвимите места на растенията, където може да се намерите евентуалните вредители.

Всяка електрическа гръбна пръскачка с батерия, която предлагаме е произведена в Италия и отговаря на всички световни стандарти и изисквания за качество. Те имат гаранция от 12 месеца, леки и удобни са и с тях се работи много приятно. По време на пръскането, този уред превръща разтвора в микроскопична мъгла от милиони фини капки, които покриват изцяло и без остатък третираната площ.

По този начин гаранцията, че всички вредители са унищожени е 100%. Тази електрическа гръбна пръскачка работи с акумулаторна батерия, която е много здрава и издръжлива и издържа на всякакво натоварване. Това прави пръскачката много удобна в използването и независимо от гледна точка на захранващия източник.

Този модел електрическа пръскачка с акумулатор е на изгодна цена и е произведена от висококачествена пластмаса, която издържа на много силни удари и това я прави високоиздръжлива, независимо от ситуациите по време на експлоатацията и.

Тя може да се поддържа много лесно, измива се и се почиства бързо след употреба и не изисква никакви допълнителни грижи. Налягането на електрическа пръскачка за лозе с батерия е от 2.5 до 3.5 бара, което е напълно достатъчно за ефективността на работата и.

Вместимостта на резервоара за течните препарати, с които предлаганите в нашия магазин електрически пръскачки на супер цени работят, е от 10 до 16 литра. Това е достатъчно количество препарат за да можете да работите с пръскачката без прекъсване дълго време. По този начин не се уморявате допълнително в постоянно пълнене на резервоара и пестите времето си.

Ако имате лозя и градини, които са нуждаят от третиране против неприятели, нашата електрическа градинска пръскачка е идеалното решение, защото работи качествено и ще сте напълно уверени, че след третирането, вашите посеви са напълно защитени, което ще ви гарантира богата и качествена реколта.

Цените, на които предлагаме нашите електрически пръскачки са без аналог в сегмента и ще ви изненадат приятно. Ние ще направим за вас отлични отстъпки ако закупите стока над определена сума. Доверете ни се и ще станете собственик на един качествен уред, който ще ви служи дълго и безотказно.

Закупуването на електрическа пръскачка за лозя става от нашия сайт много бързо и удобно. Необходими са само няколко минути за да изберете вида пръскачка и да поръчате. Пратката ще пристигне по куриер, на когото ще заплатите стойността и, като преди това я проверите дали е изправна. Онлайн пазаруването никога не е било толкова лесно и бързо и ние ви предоставяме този уникален шанс.

Когато станете притежател на електрическа пръскачка, вие ще забравите за тревогите и проблемите в овощната, зеленчуковата и цветната градина или лозето и ще се радвате на качествени плодове, грозде и зеленчуци.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
Акумулаторна, пръскачка, Serena, 3.5, бара, Пръскачки