Акумулаторна пръскачка Serena 10, 2.5 бара на супер цена

Акумулаторна пръскачка Serena 10, 2.5 бара

305.26 лв.
Наличен
Код на продукта: 1104

Този продукт се заплаща на бройка.

  • Обем на резервоара: 10 литра
  • Налягане: 2.5 бара
  • Тегло: 4 кг.
  • Дебит: 32.7 л/час
  • Батерия: издържа 6.30 часа непрекъсната работа
  • Гаранция: 12 месеца
  • Производител: Italdifra – ITALY
Категории: Пръскачки

отстъпки

5%
отстъпка при поръчка от 240 до 720 лв.
10%
отстъпка при поръчка от 721 до 1500 лв.
15%
отстъпка при поръчка от 1501 до 5000 лв.
20%
отстъпка при поръчка от 5001 лв. и повече

Акумулаторната пръскачка, която ви предлагаме, осигурява прецизно пръскане. Тя е гръбна и работи с акумулаторна батерия, което я прави много надеждна. Вместимостта ѝ е 10 литра разтвор, а теглото ѝ – 4 кг. Предлага се с гаранция от 12 месеца. Пръскачката е много ефективна при работа, защото осигурява постоянна и много фина струя, която пести препарата и покрива напълно растенията при напръскване.

Технологията, по която е произведена, гарантира нейното дълго и безотказно използване. Тази пръскачка не корозира и не се нуждае от специални грижи преди и след работа. Поддържа се много лесно и не замърсява околната среда. Цената й е конкурентна и достъпна.

Ако имате необходимост от прецизно пръскане на вашите култури, то оптималното решение за това са нашите акумулаторни пръскачки. Те са висококачествени и ще ви служат дълго и безотказно.

Необходимо е само да направите избора си и да поръчате на невероятно изгодна цена вашата акумулаторна пръскачка, която ще получите много бързо, чрез куриерска фирма. Ние предлагаме този лесен начин за пазаруване като гарантираме коректност, добра цена и доказано качество на нашите акумулаторни пръскачки.

С помощта на акумулаторни гръбни пръскачки, бързо и лесно ще можете да обработите против неприятели различни по вид и размер площи с най-различни земеделски култури. Електрическите пръскачки с акумулатор, които предлагаме са леки и удобни. С тях се борави и работи много лесно, а поддръжката им е елементарни и не отнема време.

С ергономичната си форма тази акумулаторна пръскачка за лозе приляга плътно до тялото и работата с нея преминава неусетно. Вместимостта на резервоара на пръскачките е от 10 до 16 литра, което позволява да работите с нея дълго време без да има нужда от презареждане. Това ще ви спести много време и ненужни усилия.

Пръскачките с акумулатор работят с батерия, която издържа до 7 часа в работен режим, което е напълно достатъчно за обработката на площите, които сте предвидили. Тази електрическа пръскачка с акумулатор работи само с течни торови разтвори, като осигурява много фина струя, която обхваща 100% от обработваните повърхности. Това гарантира пълното унищожаване на всякакъв вид вредители, независимо в коя част на растението се намират те.

С помощта на гръбната пръскачка с акумулатор, ще гарантирате високи добиви и отлично качество на плодовете и зеленчуците от вашата градина. Тези пръскачки са универсални и с еднакъв успех третират насаждения със зеленчуци, цветя, малинови, къпинови и боровинкови градини, лозя или овощни градини.

Предлагаме акумулаторни пръскачки на супер цени и с налягане от 2.5 до 3.5 бара, което е напълно достатъчно за качествената обработка на площите и оптималното впръскване на концентрата. Дебитът е 40 литра на час. Цените на акумулаторните ни пръскачки нямат аналог на пазара и приятно ще Ви изненадат. Качеството им е много високо и гарантирано. Произведени са в Италия по последните и най-съвременни технологии в бранша.

Доверете ни се и поръчайте още сега от сайта ни този качествен продукт, който ще улесни многократно вашата работа в градината и ще направи добивите още по-качествени. Модерното земеделие разчита на нови технологии и уреди за повишаване на количеството и качеството на продукцията. Електрическа пръскачка с акумулатор Serena 10, 2.5 бара е на ниска цена, а с нейна помощ ще се радвате на богата реколта и ще можете да намалите трудностите при обработката на културите.

Ако направите поръчка за над 200 лв., ще направим неочаквано големи отстъпки. Доверете ни се и повишете още повече културата на земеделие с нашите акумулаторни пръскачки за лозе. С тяхна помощ ще забравите за болестите по лозята, които могат да съсипят реколтата до 100%.

Акумулаторната пръскачка улеснява труда ви и го прави интересен. Тя помага на вашите насаждения и ги прави устойчиви на болести и вредители. Качествените материали, от които е произведена на влизат в химически реакции с течните торове и по този начин запазват високото им качество, което ги прави безпощадни за вредителите.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
Акумулаторна, пръскачка, Serena, 2.5, бара, Пръскачки